„Želja nam je da ove godine Biznis forum bude spoj svih ekonomskih faktora koji će imati za cilj da spajaju regione prepoznatljive kao pametne, moderne ekonomske unije, po uzoru na pametne gradove kao što je Novi Sad“, kazao je Bulčević u izjavi za Otisak.ba.

Direktor Biznis foruma Brčko distrikta Bosne i Hercegovine 2018 Damir Bulčević, zajedno sa dekanom Ekonomskog fakulteta u ovom gradu Srđanom Lalićem, danas je obavio sastanak sa predsjednikom Privredne komore Vojvodine (Republika Srbija) Boškom Vučurevićem.

„Njihova privredna zajednica će ove godine imati aktivno učešće na Biznis forumu Brčko, također ćemo upiličiti sastanke i predložiti jaču saradnju Privredne komore Brčko i ove komore. Želja nam je da ove godine Biznis forum bude spoj svih ekonomskih faktora koji će imati za cilj da spajaju regione prepoznatljive kao pametne, moderne ekonomske unije, po uzoru na pametne gradove kao što je Novi Sad“, kazao je Bulčević u izjavi za Otisak.ba.

Drugi brčanski Biznis forum bit će otvoren 6. novembra i trajat će tri dana. Tema Foruma je „Stanovništvo u funkciji privrednog razvoja“.

Link za prijavu na Forum.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *